Städning – Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett servicesortiment för företag och hushåll i hela Skellefteå kommun. Alla tjänster är listade nedanför. Om det är någon annan tjänst som Ni efterfrågar, hör gärna med oss. Vi är måna om att lyssna på våra kunder och anpassar tjänsterna efter just Ert behov.

Städning & lokalvård
Vi utför all form av städning i hemmet, på kontoret, i lokalen, i trapphuset, med mera. Våra moppar dansar gärna över Era golv.

Övriga Tjänster: t.ex. renbädda, stryka, mangla lakan mm.

Fönsterputsning
Efter vår fönsterputsning blir Dina fönster spegelblanka. Vi torkar alltid av ytor kring fönstren, fönsterkarmar och fönsterbrädor. Vidare utför vi även gardinbyten.
Flyttstädning av villa & lägenhet
När man ska flytta är det mycket som man måste tänka på och hinna med. Vi tar gärna hand om er flyttstädning när ni ska flytta. Då får Ni får mer tid till annat.
Gräsklippning & trädgårdsarbete
Vi utför enklare trädgårdsarbete som du som privatperson kan få rut-avdrag för.

Exempel: Gräsklippning, kratta gräs, klippa häckar och enklare trädfällning

Vi tar även gärna hand om Din uteplats sommartid.

Försäljning av städmaterial
Som kund hos oss har du möjlighet att köpa rengöringsmedel, som är miljövänligt, och städutrustning.

Vi tar med och levererar rengöringsmedel när det tar slut.

Behöver du komplettera städutrustningen, fråga den som kommer och städar. Vad som kan behövas? Vi kan leverera städutrustning, om Ni vill ha det allra senaste inom städning och städutrustning.

Vill man inte köpa städutrustning från oss så har Clas Ohlson, Granngården, Rusta och Coop stödpaket från Smart Micro fiber, innehållande mopplatta, höj o sänkbart skaft samt microfiberdukar som fungerar utmärkt. Ofta finns det som behövs redan hemma.