Runar Furtenbach, VD
Ulla Stenberg, Grundare av företaget

Vårt företag

Ulla Stenberg startade företaget redan 1999 efter lång erfarenhet som hemtjänstassistent och boendechef inom vård- och omsorgsförvaltningen i Skellefteå kommun.

2014 tog Jag, Runar Furtenbach, Ullas son över företaget. Jag har en utbildning inom social omsorg och Cheap Rolex Replica har arbetat som enhetschef inom äldre och handikappomsorgen. Innan det har jag bland annat arbetat inom hemtjänst, på gruppbostad, på boendestöd samt med städning och fönsterputsning, under en period då Ulla Startade företaget. Jag har även en SRY utbildning i städ.

Mitt mål är att i samma goda anda, driva företaget vidare. ‘Min kunskap om bemötande och god Omega Replica Watches kundkontakt är grundläggande när jag i företaget anpassar skräddarsydda lösningar efter kundens behov.’

Vårt mål är att genom hög kvalité- och servicenivå uppnå förtroenderika relationer med våra kunder. Ullas Hemtjänstservice (Ullas hemtjänstservice i Skellefteå AB) erbjuder städning och hemtjänst samt många andra servicetjänster till privatpersoner och företag. I dagsläget har företaget 16 anställda i Skellefteå Omega Replica kommun. Alla med olika bakgrund, utbildning och erfarenheter. Detta gör att vi kan erbjuda en unik kombination av personligt anpassade städtjänster med mera.

Vår policy

Vårt mål är nöjda kunder genom hög kvalité på utförda tjänster.

Alla anställda har tystnadsplikt. Detta innebär att ingen får kännedom om Ditt hem. Vi lämnar aldrig ut våra kunduppgifter till någon. För Din trygghet, är vi noga med att det är samma hemassistent som kommer och städar.

Våra tjänster ger Dig mer fritid.

Personal

Runar

Britt-Marie

Tobias

Elisabeth

Helene

Kerstin

Anna

Anna

Zandra

Zandra

Veronika

Veronika

Moa

Moa